Nieuwbouw

Gefeliciteerd! U heeft een nieuwbouwwoning gekocht! En kan niet wachten tot u de sleutel krijgt. Het is dan natuurlijk wel noodzakelijk dat de muren van uw nieuwbouwwoning worden geschilderd. Kalma schilders helpt u hierbij!

Zorgt voor waardebehoud

Duurzame materialen

Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

Een goed begin is het halve werk

Voor nieuwbouw schilderen geldt dat een goed begin het halve werk is. Wij kijken verder en letten niet alleen op het beeld van het eindresultaat. Wij denken mee gedurende het bouwproces en zorgen voor een passend verfadvies.

Duurzame materialen

Wij werken met duurzame materialen en garanderen vakwerk voor een optimale bescherming. Na oplevering is regelmatig onderhoud van groot belang en ook hiervoor is Kalma schilders graag uw partner.

Wat wij nog meer doen

Buitenschilderwerk

Decoraties

Benieuwd naar onze afgeronde projecten?

Zekerheid van uw erkend schildersbedrijf uit Den Haag

Kalma Schilders heeft veel ervaring in het uitvoeren van vele soorten schilderwerken en wij werken met hoogwaardige verven van de beste merken. Zo maken wij elke schilderklus tot een meesterwerk.

U zult jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk hebben. Doe daarbij de maximale garantie van Onderhoud.nl zodat wij kunnen verzekeren dat uw huis optimaal beschermt is.

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.