Decoraties

Wilt u uw woning een decoratief tintje geven? Met decoratie schilderwerk is veel mogelijk. Bijvoorbeeld hand geschilderde teksten of decoratieve afbeeldingen. Decoratie schilderwerk is voor binnen en buiten mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Zorgt voor waardebehoud

Kwaliteit

Vakmanschap & heldere afspraken

Wat doet een decoratieschilder?

Een decoratieschilder doet ongeveer wat een normale schilder doet, maar beheerst meer technieken en stijlen dan de normale schilder, werkt op meer verschillende soorten plekken en houdt zich meer bezig met alternatieve (oudere) schilderstijlen en kan hier ook mee werken.

Wat valt er onder decoratieschilderwerk?

Onder decoratieschilderwerk vallen bijvoorbeeld muurschilderingen en het verven van meubels en andere objecten in een bepaalde stijl. Alles wordt met de grootste zorg behandeld door ons.

Wat wij nog meer doen

Buitenschilderwerk

Nieuwbouw

Benieuwd naar onze afgeronde projecten?

Zekerheid van uw erkend schildersbedrijf uit Den Haag

Kalma Schilders heeft veel ervaring in het uitvoeren van vele soorten schilderwerken en wij werken met hoogwaardige verven van de beste merken. Zo maken wij elke schilderklus tot een meesterwerk.

U zult jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk hebben. Doe daarbij de maximale garantie van Onderhoud.nl zodat wij kunnen verzekeren dat uw huis optimaal beschermt is.

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.