Buitenschilderwerk

Kalma Schilders is op het gebied van buitenschilderwerk al jaren een van de toonaangevende schildersbedrijven in Den Haag. En daar zijn we trots op! Want wij houden van het schildersvak. Het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van (oude) panden dat is onze specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oude karakteristieke grachtenpanden, herenhuizen en monumenten.

Zorgt voor waardebehoud

Oog voor detail

Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

Oog voor detail

Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor u en uw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van uw pand. We beginnen daarom altijd bij het begin. Voordat we starten met het buitenschilderwerk schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren we een loepzuiver plan voor de uitvoering. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals u het verwacht. Kwaliteit, dat blijft.

Onze service

De kwaliteit van het buitenschilderwerk is onlosmakelijk verbonden met de ervaren service. Heldere communicatie vinden we dan ook heel belangrijk. Voor, tijdens en na het project. De voorman op het project ondersteunt u op alle mogelijke manieren bij vragen, maar ook vanuit kantoor staan wij altijd voor u klaar. Gedurende de gehele klus zijn wij uw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen en een eerlijk en inzichtelijk verhaal. Wel zo prettig.

Wat wij nog meer doen

Binnenschilderwerk

Glasvlies & Behang

Benieuwd naar onze afgeronde projecten?

Zekerheid van uw erkend schildersbedrijf uit Den Haag

Kalma Schilders heeft veel ervaring in het uitvoeren van vele soorten schilderwerken en wij werken met hoogwaardige verven van de beste merken. Zo maken wij elke schilderklus tot een meesterwerk.

U zult jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk hebben. Doe daarbij de maximale garantie van Onderhoud.nl zodat wij kunnen verzekeren dat uw huis optimaal beschermt is.

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.