Glasvlies & Behang

Bent u ook op zoek naar een bedrijf die glasweefselbehang bij u kan aanbrengen? Kalma schilders is het geschikte bedrijf voor u. Wij werken netjes en schoon, u hoeft zelf geen extra werkzaamheden uit te voeren want wij regelen het gehele traject voor u.

Zorgt voor waardebehoud

Bescherming

Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

De functies van Glasweefselbehang

Glasweefselbehang: de ideale oplossing voor egale muren. Een eenvoudig manier om oneffenheden uit uw muur te laten verdwijnen, is het plaatsen van glasweefselbehang (ook wel bekend als glasvliesbehang).

Bescherming

Dit behang wordt gemaakt van glasvezel en zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan regulier behang. Het egaliseert de muur en beschermt het onderliggend stucwerk. Ook voor nieuwbouw woningen biedt dit een ideale oplossing. Nieuwe muren zullen in het begin samentrekken. Zo ontstaan er scheurtjes in het nieuwe pleisterwerk. Plaats glasweefselbehang en voorkom dit probleem!

Wat wij nog meer doen

Buitenschilderwerk

Nieuwbouw

Benieuwd naar onze afgeronde projecten?

Zekerheid van uw erkend schildersbedrijf uit Den Haag

Kalma Schilders heeft veel ervaring in het uitvoeren van vele soorten schilderwerken en wij werken met hoogwaardige verven van de beste merken. Zo maken wij elke schilderklus tot een meesterwerk.

U zult jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk hebben. Doe daarbij de maximale garantie van Onderhoud.nl zodat wij kunnen verzekeren dat uw huis optimaal beschermt is.

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.